Quick Heal Internet Security

Quick Heal Internet Security 19.00

Quick Heal Internet Security - пълна защита от интернет заплахи
Оценка
4.1  (204 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
19.00 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Quick Heal Technologies (P) Ltd.
Мощен антивирусен енджин за откриване на Quick Heal Антивирус сканира и премахва вируси, червеи, троянски коне и много други заплахи, които могат да се опитат да проникнат на вашата система чрез подвижни дискове, електронна поща и Интернет за сваляне.
Шпионски софтуер-това са злонамерени програми, които се инсталират в системата без знанието на потребителя се събират личните данни на потребителя и може да контролира важна информация, като потребителско име, пароли, банкови данни, данни за кредитни карти и т.н. Функция на AntiSpyware блокира шпионски софтуер, преди те да бъдат инсталирани на вашия PC. Той също така защитава вашата поверителност чрез откриване и почистване на вируси и блокиране на тяхната дейност кражба на лични данни автоматично.
Ново подобрено сканиране на зловреден софтуер сканира двигател на регистъра, файлове и папки със скоростта на светлината да е напълно откриване и премахване на Шпионски, рекламни, Roguewares, Наречие, Riskwares и много други потенциални заплахи във вашата система.
Открива и премахва руткит активно, провеждайки по-дълбоко сканиране на системата. Сканиране на стартираните процеси, регистър и файловата система за подозрителни активност корен, който се съхранява скрити в системата.
Информацията е актуализирана на: