Quick Heal Internet Security

Quick Heal Internet Security 19.00

Quick Heal Internet Security - ett komplett skydd mot hot på Internet
Användarbetyg
4.1  (205 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
19.00 (Se alla)
Den kraftfulla antivirusprogram motor av Quick Heal AntiVirus skannar och rensar virus, maskar, trojaner och många andra hot som kan försöka smyga in i ditt system via flyttbara enheter, till e-postbilagor och Internet nedladdningar.
Spionprogram är skadliga program som är installerade på systemet utan användarens vetskap att samla in personlig information om användaren och för att övervaka de kritiska information såsom användarnamn, lösenord, kontouppgifter, kreditkortsuppgifter osv. Den AntiSpyware funktion blockerar spionprogram innan de installeras på din PC. Det skyddar även din integritet genom att upptäcka och rengöring spywares, och stoppa deras aktiviteter för identitetsstöld automatiskt.
En ny avancerad skadlig kod sökmotorn söker igenom register, filer och mappar med blixtens hastighet för att noggrant identifiera och rensa Spywares, Adwares, Roguewares, Dialers, Riskwares och massor av andra potentiella hot i ditt system.
Upptäcker och rensar rootkits proaktivt genom att göra djup genomsökning av systemet. Skannar processer som körs, registret och filsystemet för eventuella misstänkta rootkit aktivitet som hålls dolda i systemet.
Info uppdaterad: