Quick Heal Internet Security

Quick Heal Internet Security 19.00

Quick Heal Internet Security - komplet beskyttelse mod trusler fra Internettet
Brugerscore
4.1  (205 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
19.00 (Se alle)
Den magtfulde virus detection engine af Quick Heal AntiVirus scanner og fjerner vira, orme, trojanske heste og mange andre trusler, der kan forsøge at snige sig ind i dit system via flytbare drev, e-mail-vedhæftede filer og overførsler fra Internettet.
Spyware er skadelig software, der er installeret på systemet uden brugerens viden til at indsamle personlige oplysninger om brugeren og til at overvåge den kritiske oplysninger såsom brugernavne, adgangskoder, bankoplysninger, kreditkortoplysninger osv. Den AntiSpyware funktion forhindrer, at spywares, før de bliver installeret på din PC. Det beskytter også dine personlige oplysninger ved at opdage og rengøring spywares, og blokerer deres aktiviteter for identitetstyveri automatisk.
En ny avanceret malware scanning motor scanner registreringsdatabasen, filer og mapper med lynets hastighed til grundigt at opdage og ren Spywares, Adwares, Roguewares, Dialers, Riskwares og masser af andre potentielle trusler i dit system.
Registrerer og renser rootkits proaktivt ved at gøre dyb scanning af systemet. Scanner kørende processer, registreringsdatabasen og filer i systemet for eventuelle mistænkelige rootkit aktivitet, der er gemt i systemet.
Information opdateret: