Quick Heal Internet Security

Quick Heal Internet Security 19.00

Quick Heal Internet Security - volledige bescherming tegen bedreigingen op het Internet
Gebruikerswaardering
4.1  (205 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
19.00 (Zie alle)
De krachtige virus detectie-engine van Quick Heal AntiVirus scant en verwijdert virussen, wormen, trojaanse paarden en vele andere bedreigingen die proberen te sluipen in uw systeem via verwijderbare schijven, e-mailbijlagen en downloads van Internet.
Spyware is kwaadaardige software die is geïnstalleerd op het systeem zonder medeweten van de gebruiker te verzamelen persoonlijke informatie van de gebruiker en voor het bewaken van de kritische informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden, bankgegevens, creditcardgegevens etc. De AntiSpyware functie blokkeert spyware, voordat ze worden geïnstalleerd op uw PC. Het beschermt bovendien uw privacy door het detecteren van en het schoonmaken van spyware, en het blokkeren van hun activiteiten van identiteitsdiefstal automatisch.
Een nieuwe, geavanceerde malware scanner scant het register, bestanden en mappen in een razend tempo om grondig te detecteren en verwijderen van Spyware, Adwares, Roguewares, Dialers, Riskwares en tal van andere potentiële bedreigingen in uw systeem.
Detecteert en reinigt rootkits proactief door het doen van een diepe systeemscan uit. Scans uitvoeren van processen, het register en het bestandssysteem voor verdachte rootkit activiteit die verborgen wordt gehouden in het systeem.
Info vernieuwd op: