Quick Heal Internet Security

Quick Heal Internet Security 19.00

Quick Heal Internet Security - täydellisen suojan Internetin uhkia
Käyttäjän arviointi
4.1  (205 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
19.00 (Katso kaikki)
Voimakas viruksen havaitseminen moottori Quick Heal Anti-virus skannaa ja poistaa viruksia, matoja, troijalaisia ja monia muita uhkia, jotka saattavat yrittää livahtaa järjestelmän kautta irrotettavat asemat, sähköposti, liitetiedostot ja Internet-lataukset.
Spyware on haittaohjelmia, jotka on asennettu järjestelmän ilman käyttäjän tietämättä kerätä henkilökohtaisia tietoja käyttäjän ja seurata kriittisiä tietoja, kuten käyttäjän nimeä, salasanoja, pankkitilin tiedot, luottokortin tiedot jne. Se AntiSpyware ominaisuus estää vakoiluohjelmat ennen kuin ne pääsevät tietokoneeseen on asennettu PC. Se myös suojaa yksityisyytesi tunnistamalla ja puhdistus vakoiluohjelmia, ja estää niiden toiminta identiteettivarkauden automaattisesti.
Uusi edistyksellinen haittaohjelmien skannaus moottori, joka skannaa rekisterin, tiedostoja ja kansioita salamannopeasti perusteellisesti havaita ja puhdistaa Vakoiluohjelmia, Adwares, Roguewares, Soitto, Riskwares ja paljon muita mahdollisia uhkia oman järjestelmän.
Havaitsee ja puhdistaa rootkit ennakoivasti tekemällä syvä järjestelmän tarkistus. Skannaa käynnissä olevat prosessit, rekisterin ja tiedostojärjestelmän epäilyttäviä rootkit activity, että pidetään piilossa järjestelmässä.
Tiedot päivitetty: